Home / Aplicatii / Cum sa gasesti un dispozitiv Samsung Galaxy pierdut ( 2018 )

Cum sa gasesti un dispozitiv Samsung Galaxy pierdut ( 2018 )

Daca se intampla sa detii un dispozitiv Samsung Galaxy ( fie el tableta sau smartphone ) si – l pierzi, nu te panica imediat! Spun asta deoarece aplicatia Find My Mobile este creata special de Samsung si oferita gratuit utilizatorilor Galaxy tocmai pentru a evita astfel de neplaceri. Daca atunci cand ti – ai configurat initial dispozitivul Samsung Galaxy ai ales sa iti creezi si sa te loghezi intr – un cont Samsung, aceasta aplicatie este instalata automat.

Cum sa gasesti un dispozitiv Samsung Galaxy pierdut
Cum sa gasesti un dispozitiv Samsung Galaxy pierdut

Daca nu ti – ai configurat contul de Samsung, pentru a evita neplaceri viitoare, iti ia doar cateva minute sa te asiguri ca aplicatia  Find My Mobile este activa. Este bine de stiut ca nu toti operatorii de retea asigura acces la aceasta aplicatie. De aceea, daca nu o poti localiza pe dispozitivul tau, fie operatorul de retea iti pune la dispozitie o aplicatie echivalenta, fie trebuie sa descarci din Magazin Play aplicatia similara oferita gratuit de Google, Find My Device.

Pentru a activa Find My Mobile, tot ce trebuie sa faci este sa intri in Setari ( Settings ) > Blocare ecran si securitate ( Lock Screen and Security )  > Find my Mobile. Daca o gasesti acolo, tot ce trebuie sa faci este sa te loghezi folosind contul tau Samsung si sa o activezi.

Vezi PRETUL ACTUALIZAT pentru cele mai sigure dispozitive Samsung Galaxy in magazinele de specialitate din tara!

Iti sugerez sa activezi toate optiune asociate acestei aplicatii deoarece iti vor fi utile: Remote controls (Telecomanda) iti va permite sa faci un backup fortat, sa restrictionezi apeluri sau mesaje, sa activezi functiile de salvare a energiei din baterie si multe altele; Google location service ( Serviciul de localizare Google ) iti va oferi informatii clare cu privire la localizare dispozitivului, un element vital atunci cand cauti un dispozitiv pierdut; Send last location ( Trimite ultima locatie ) iti va monitoriza bateria dispozitivului si iti va trimite locatia exacta inainte ca dispozitivul sa se inchida.

Din pacate, Samsung nu are o aplicatie pe care sa o poti folosi pe alt telefon pentru a localiza un dispozitiv pierdut. Totusi, poti accesa pagina lor https://findmymobile.samsung.com/de pe orice dispozitiv mobil sau desktop prin simpla logare in propriul cont de Samsung si selectarea dispozitivului pe care doresti sa il localizezi.

Daca dispozitivul este inca pornit, vei primi informatii cu privire la locatia sa si procentajul bateriei. De asemenea, un pop – up te va informa cu privire la o serii de actiuni pe care le poti realiza de la distanta cu privire la dispozitivul tau:

  • Suna ( Ring )
  • Blocheaza ( Lock )
  • Stergere date ( Erase data )
  • Copie de rezerva ( Back up )
  • Recupereaza mesaje si apeluri ( Retrieve calls and messages )
  • Deblocheaza ( Unlock )
  • Extinde durata bateriei ( Extend battery life )
  • Mod de urgenta ( Set guardian )

Majoritatea functiilor enumerate mai sus au o denumire ce vorbeste de la sine, insa sunt unele ce necesita cateva informatii suplimentare. De exemplu, optiunea Recupereaza mesaje si apeluri ( Retrieve calls and messages ) iti va permite sa – ti creezi o sincronizare cu telefonul si sa iti recuperezi astfel ultimele 50 de apeluri si mesaje, alaturi de contactele aferente. Extinde durata bateriei ( Extend battery life ) iti va imbunatati setarile telefonului astfel incat autonomia de functionare a bateriei sa creasca, castigand astfel timp suplimentar pentru localizarea dispozitivului tau. Modul de urgenta ( Set guardian ) iti va permite sa desemnezi un membru al familiei sau un prieten care sa se logheze in aplicatia Find My Mobile in locul tau pentru a – ti localiza si controla dispozitivul.

Concluzie

Este adevarat ca pot surveni zeci de alti factori care sa nu iti permita sa accesezi aceasta aplicatie, insa cred ca este util sa stii cum functioneaza si cum o poti activa pe dispozitivul tau Samsung Galaxy deoarece odata activata te ajuta, in mod indubitabil, sa iti gasesti mai repede telefonul pierdut.

 

Iti dau reducere 1% la PC Garage

Lasă un răspuns !

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.