Home / decodaregratis / Decodare online BlackBerry

Decodare online BlackBerry

Pentru a beneficia de o decodare online gratuita pe baza de imei pentru telefonul dumneavoastra BlackBerry, este necesar sa ne furnizati CORECT urmatoarele informatii:

Decodare online BlackBerry
Decodare online BlackBerry
  1. Modelul exact al telefonului, pe care il gasiti mentionat, ca si in imaginea alaturata, pe eticheta lipita pe carcasa, exact in spatele bateriei ( exemplul din imagine: 8520)
  2. IMEI -ul telefonului dumneavoastra, pe care il gasiti mentionat, ca si in imaginea alaturata, tot pe eticheta lipita pe carcasa, exact in spatele bateriei ( exemplul din imagine: 353906033333333 ). Deoarece aceasta modalitate de decodare se face exclusiv pe baza de imei, pentru a obtine un cod de deblocare bun este necesar sa ne furnizati un IMEI CORECT. Daca nu puteti citi imei de pe eticheta, porniti telefonul cu sau fara cartela si tastati pe el ” *#06# ” pentru a obtine imei. Va recomandam sa apelati la aceasta ultima metoda deoarece pot fi situatii in care eticheta nu corespunde cu imei -ul din memoria telefonului.
  3. Numarul PRD, care se regaseste, de obicei langa modelul telefonului, fiind alcatuit din opt cifre/litere/combinatii de cifre si litere ( exemplul din imagine PRD – 00000-000 ).
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Lasă un răspuns !

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.