Home / Smartphone / HTC Butterfly 2 Waterproof

HTC Butterfly 2 Waterproof

Desi nu este un smartphone lansat recent, HTC Butterfly 2 Waterproof inca are destule elemente tehnice care sa il recomande unui utilizator din 2016 aflat in cautarea unui telefon bun, solid construit, cu o interfata placuta si un pret redus acum cu 12%. Chiar daca are destul de multe elemente preluate de la HTC M8, camera sa foto de 13 MP, carcasa rezistenta la apa, procesorul quad core puternic si sistemul audio clar si puternic sunt dotari care il singularizeaza si – l pozitioneaza in topul celor mai bune dispozitive de acest gen lansate pana acum de catre cei de la HTC.

HTC Butterfly 2 Waterproof
HTC Butterfly 2 Waterproof

Vezi PRETUL ACTUALIZAT pentru HTC Butterfly 2 Waterproof in oferta magazinelor de specialitate din tara!

Ca si design, HTC Butterfly 2 Waterproof este un amestec intre cele doua predecesoare ale sale: M8, de la care a preluat dimensiunile si forma carcasei si Butterfly S, de la care a pastrat culorile vii si invelisul policarbonat. Pastrand traditia producatorului, difuzoarele stereo sunt frumos integrate in partea din fata a telefonului, pe marginile de sus si de jos ale ecranului de 5 inch, cu o rezolutie Full HD. HTC Butterfly 2 Waterproof chiar este un smartphone confortabil in utilizare, cu o cromatica placuta ( nuante de alb, bleu si rosu aprins ), ce reuseste sa iasa in evidenta chiar si numai prin carcasa sa.

HTC Butterfly 2 Waterproof
HTC Butterfly 2 Waterproof

Din punct de vedere tehnic, HTC Butterfly 2 Waterproof are la baza un procesor in patru nuclee Qualcomm Snapdragon 801, tactat la 2.5 GHz, 2 GB de RAM si o memorie flash de 16 sau 32 GB, extensibila prin intermediul unui card microSD pana la 128 GB. O configuratie foarte buna, cu atat mai mult cu cat acest smartphone a fost lansat oficial la sfarsitul lui 2014 si depaseste, din punct de vedere hardware, multe telefoane lansate in 2015 si chiar la inceputul lui 2016.

Intr – adevar, ca si sistem de operare, HTC Butterfly 2 Waterproof ruleaza o versiune Android pe care multi o pot considera usor depasita ( 4.4 KitKat ), dar care este una dintre cele mai stabile. In plus, interfata Sense 6 UI este atat de complexa si de frumos structurata incat nu ai sanse mari sa te plictisesti prea repede de acest telefon.

Partea de conectivitate este standard pentru un smartphone de clasa sa, HTC Butterfly 2 Waterproof fiind prevazut cu toate conexiunile cerute: NFC, Wi-Fi, Bluetooth 4.0 si chiar suport 4G, atat pentru banda TD, cat si pentru cea FDD LTE. Iar bateria de 3200 mAh este suficient de puternica incat sa – i asigure o autonomie de o zi si jumatate intr – o utilizare moderata.

HTC Butterfly 2 Waterproof nu este un telefon ieftin, in ciuda vechimii sale pe piata, in mare parte pentru ca din punct de vedere tehnic nu este depasit. Desigur, pe piata de profil din 2016 exista competitori acerbi, dar nu vad acest lucru un impediment major deoarece HTC Butterfly 2 Waterproof este, in continuare, un smartphone premium si unul dintre cele mai reusite telefoane lansate pana acum de producator.

HTC Butterfly 2 Waterproof – Specificatii tehnice:

HTC Butterfly 2 Waterproof - Specificatii tehnice
HTC Butterfly 2 Waterproof – Specificatii tehnice
Design
Portabilitate
Specificatii tehnice
Performanta
Pret

User Rating: 5 ( 1 votes)
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Lasă un răspuns !

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.