Home / Smartphone / iPhone 7 Plus

iPhone 7 Plus

     Daca esti un fotograf inrait, iPhone 7 Plus este smartphone – ul ideal pentru tine! Camerele duble de pe spate ofera un zoom optic dublu real. In plus, cel mai nou dispozitiv al celor de la Apple este rezistent la apa, iar bateria sa dureaza mai mult decat la modelul de anul trecut. Optiunile de stocare sunt si ele mai generoase,  iPhone 7 Plus fiind disponibil si in varianta de 256 GB. Ca si la iPhone 7, nu exista nici o mufa standard pentru casti, utilizatorul fiind nevoit fie sa opteze pentru adaptorul inclus, fie pentru o pereche de casti wireless. Tot la fel ca la iPhone 7, varianta Plus isi arata varsta in materie de design, neaducand elemente care sa uluiasca, cu atat mai mult cu cat are ca si principali competitori telefoane cu un ecran de 5.5 inch in corpuri mai mici si mai ” sexy ” . Mai mult, cum era de asteptat, iPhone 7 Plus nu este nici pe departe un telefon ieftin!

iPhone 7 Plus
iPhone 7 Plus

Fata de variantele Plus anterioare lansate de productor, iPhone 7 Plus este prevazut cu stabilizator optic de imagine si vine, dupa cum spuneam in introducere, cu o noua premiera pentru un smartphone Apple: camerele duble din spate. Desigur, LG si Huawei au lansat deja pe piata modele de telefoane cu camera dubla, insa pentru iPhone aceasta este o premiera. Una dintre aceste doua camere este identica cu cea intalnita pe iPhone 7, in timp ce a doua aduce un zoom optic dublu real. Desigur, inclusiv software – ul telefonului asigura fuziunea intre cele doua, astfel incat trecerea de pe una pe alta sa se realizeze fara efort sau sa poata construi impreuna o singura imagine.

iPhone 7 Plus
iPhone 7 Plus

Din celelalte puncte de vedere, iPhone 7 si iPhone 7 Plus au multe in comun. Practic, sunt doua variante ale aceluiasi telefon. Ambele sunt rezistente la apa si dispun de acelasi procesor rapid A10 Fusion. Da, la ambele mufa pentru casti lipseste! Cu alte cuvinte, tot ceea ce imi place sau nu la iPhone 7 se aplica, de asemenea, modelului iPhone 7 Plus. Asadar, pentru completari te invit sa citesti si prezentarea mea despre iPhone 7: Review iPhone 7!

iPhone 7 Plus
iPhone 7 Plus

iPhone 7 Plus – Specificatii tehnice:

 

Iti dau reducere 1% la PC Garage

Lasă un răspuns !

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.