Home / Smartphone / Motorola Moto G4 ( Plus )

Motorola Moto G4 ( Plus )

Cele mai noi dispozitive din portofoliul celor de la Motorola vin să întărească şi mai mult afirmaţiile anterioare ale specialiştilor: există, cu adevărat, pe piaţa de profil un producător care reuşeşte să lanseze smartphone – uri cu dotări tehnice de top, la un preţ extrem de bun. Motorola Moto G4 ( Plus ) este, fără îndoială, unul dintre cele mai bune şi mai ieftine telefoane inteligente lansate în acest an.

Motorola Moto G4 ( Plus )
Motorola Moto G4 ( Plus )

Vezi PREŢUL ACTUALIZAT pentru Motorola Moto G4 ( Plus ) în oferta magazinelor de specialitate din ţară!

Deşi are un ecran de 5.5 inch, ceva mai mare decât al predecesoarelor sale, Motorola Moto G4 ( Plus ) rămâne un smartphone confortabil în utilizare. Totuşi, dacă îţi încape sau nu în buzunare depinde de cât de strâmţi îţi place să ai blugii. Ca şi înainte, Motorola Moto G4 ( Plus ) are parte de o coloristică bogată a carcasei, element care îl scoate cu siguranţă în evidenţă pe rafturile magazinelor de specialitate. Cu toate că este realizat din plastic, materialele alese sunt de o calitate superioară celor întâlnite la telefoanele de buget mediu, iar suprafaţa uşor texturată creşte semnificativ aderenţa.

Motorola Moto G4 ( Plus )
Motorola Moto G4 ( Plus )

Desigur, Motorola Moto G4 ( Plus ) rulează cel mai nou sistem de operare Android, 6.0 Marshmallow şi are o interfaţă curată, minim customizată de către producător, ceea ce înseamnă un rulaj extrem de rapid şi de uşor al aplicaţiilor. Mă bucur să văd acest lucru pentru că utilizatorul este complet liber să aleagă modul în care îşi personalizează telefonul.

Principalele elemente tehnice care clasează noul Motorola Moto G4 ( Plus ) în topul celor mai puternice telefoane de buget mediu lansate până acum sunt acestea:

  • ecran de 5.5 inch, Full HD ( 1.920 x 1.080 pixeli )
  • baterie de 3.000 mAh, cu o autonomie de funcţionare de până la 24 ore într – o utilizare mixtă
  • procesor octa – core
  • memorie flash de 16, 32 sau 64 GB
  • memorie RAM de 2, 3 sau 4 GB

Singura mare diferenţă între Motorola Moto G4 şi versiunea Plus este cea dată de camera foto principală, care la Plus este 16 MP, în loc de 13 MP. Pentru un cunoscător şi un pasionat de fotografie, diferenţa este notabilă, cu toate că imaginile preluate de camera de 13 MP sunt aproape perfecte.

Motorola Moto G4 ( Plus )
Motorola Moto G4 ( Plus )

Motorola Moto G4 ( Plus )  este, aşadar,  un smartphone cum rar întâlneşti: parte hardware perfectă, baterie extrem de bună, sistem de operare curat şi rapid, camere foto performante, ecran excelent şi un preţ greu de egalat de către orice competitor.

 

Iti dau reducere 1% la PC Garage

Lasă un răspuns !

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.