Home / Smartphone / Samsung Galaxy S8 Plus review

Samsung Galaxy S8 Plus review

Samsung Galaxy S8 Plus este un telefon mare care reuseste, insa, sa faca un display de 6.2 inch sa para gratios. Cel mai recent smartphone de la Samsung are acelasi design curbat ca si Galaxy S8, aceleasi dotari hardware impresionante si aceeasi super baterie. Totusi, senzorul de amprenta de pe partea din spate este atat de sus pozitionat, incat multi dintre utilizatori vor considera ca utilizarea sa este greoaie.
Dar, este bine de stiut faptul ca iubitorii de telefoane mari nu vor gasi un dispozitiv mai frumos, cu un ecran mai mare oriunde altundeva, chiar daca pentru acest lucru trebuie sa scoata ceva banuti din buzunar.

Vezi PRETUL ACTUALIZAT pentru Samsung Galaxy S8 Plus  in oferta magazinelor de specialitate din tara!

Design

Daca te numeri printre cei care considera ca un ecran mai mare inseamna un ecran mai bun, Samsung Galaxy S8 Plus iti va intari aceasta convingere. Asta pentru ca te vei bucura de un smartphone cu un ecran mare, limpede precum cristalul, un procesor super rapid si un aparat de fotografiat care face fotografii clare atat direct in lumina puternica a zilei, cat si la lumina scazuta.

In ceea ce priveste dimensiunile sale, Samsung Galaxy S8 Plus este un castigator. Este mai subtire decat te – ai astepta de la un telefon cu un ecran mai mare decat la iPhone 7 Plus, Google Pixel XL  sau Alcatel OnePlus 3T, toate cu ecrane de 5.5 inch. Acest lucru iti ofera un spatiu mai mare pentru tastare, lectura, vizionare de filme sau fotografiere. In plus, Samsung Galaxy S8 Plus are o portabilitate incredibila.

Samsung Galaxy S8 Plus
Samsung Galaxy S8 Plus

In toate celelalte privinte, Samsung Galaxy S8 Plus este identic cu fratele sau mai mic, alegerea intre cele doua fiind facuta doar pe baza pasiunii utilizatorului pentru telefoane cu ecrane supradimensionate: Review complet Samsung Galaxy S8!!!

Galaxy S8 Plus versus LG G6, Pixel XL, iPhone 7 Plus, OnePlus 3T

Samsung Galaxy S8 Plus
Samsung Galaxy S8 Plus
Iti dau reducere 1% la PC Garage