Home / Stiri / Lenovo Smart Display

Lenovo Smart Display

Lansat in cadrul CES 2018 alaturi de dispozitive similare ale altor companii, Lenovo Smart Display este, de departe, cel mai elegant si frumos stilizat ecran inteligent de pana acum. Cu o denumire simpla, disponibil atat in varianta de 8 inch, cat si in cea de 10 inch, Lenovo Smart Display vine echipat cu asistent de vorbire Google, la un pret ce nu depaseste 200, respectiv 250 de dolari.

Lenovo Smart Display
Lenovo Smart Display

Vezi PRETUL ACTUALIZAT pentru Lenovo Smart Display in oferta magazinelor de specialitate!

Desi vanzarea oficiala pe pietele IT internationale va incepe abia la vara, cel mai nou gadget de la Lenovo are deja admiratori infocati. Asta pentru ca este suficient sa dai o comanda vocala si Lenovo Smart Display poate prelua controlul casei tale inteligente, iti poate face cautari pe internet, iti poate furniza date privind adrese si locatii sau iti poate prezenta programul pentru ziua in curs.

Lenovo Smart Display
Lenovo Smart Display

Lenovo Smart Display realizeaza toate aceste functii prin intermediul unui asistent virtual Google, numit simplu Asistent Google, sustinut puternic de o parte hardware foarte buna si de un sistem de sunet excelent.

Ca design, se integreaza perfect in decorul fiecarei case, gratie nuantelor sale de gri sau maro deschis, asemanator lemnului de bambus. Poate fi utilizat atat in pozitie verticala, cat si orizontala, in functie de spatiul in care doresti sa il fixezi.

Lenovo Smart Display
Lenovo Smart Display

Chiar daca nu poate fi catalogat drept o tableta deoarece nu dispune de o interfata Android completa, asistentul virtual Google este similar. Lenovo Smart Display iti afiseaza muzica pe care vrei sa o asculti sau te informeaza cu privirile la intalnirile de afaceri pe care le ai planuite.

Lenovo Smart Display – Specificatii tehnice:

  • display: 8 inch ( 1.200 x 800 pixeli ) / 10 inch ( 1.920 x 1.200 pixeli )
  • chipset: Qualcomm SDA 624
  • camera foto: 5 MP.
  • difuzoare: 10W.
  • conectivitate: Wi – Fi; Bluetooth.

Lenovo Smart Display este un dispozitiv interesant, complex si mai ales accesibil ca pret. Cu o interfata simpla, dar bogata in functii, un design placut si o putere de procesare rapida, ocupa deja primul loc in topul preferintelor utilizatorilor, desi nu a trecut mai mult de o luna de la prezentarea sa. Tu ce parere ai? Ai vrea sa il testezi?

 

 

Iti dau reducere 1% la PC Garage