Home / Tablete / Laptop - uri / Alcatel Pixi 3

Alcatel Pixi 3

Prezentata oficial in cadrul Mobile World Congress 2015, tableta Alcatel Pixi 3 a ajuns pe rafturile magazinelor de specialitate din tara si are un pret extrem de mic. Disponibila in trei variante (Wi – Fi, Wi – Fi si 3G, 4G), tableta Alcatel Pixi 3 este un dispozitiv de buget redus cu dotari tehnice multumitoare, o tableta ideala pentru cei care cauta un produs ieftin si bun.

Alcatel Pixi 3
Alcatel Pixi 3

Vezi PRETUL ACTUALIZAT pentru tableta Alcatel Pixi 3 in oferta magazinelor de specialitate din tara!

Desi multi dintre utilizatori sunt reticenti atunci cand aud de o tableta realizata din plastic, tableta Alcatel Pixi 3 este frumos construita, avand un capac cu o suprafata texturata care creste mult aderenta. Colturile sunt usor rotunjite, ceea ce inseamna o utilizare continua confortabila. Alcatel Pixi 3 nu uluieste in materie de design, dar este o tableta practica, bine proportionata pentru un dispozitiv de 7 inch.

Alcatel Pixi 3
Alcatel Pixi 3

Tocmai pentru ca este o tableta de buget redus, Alcatel Pixi 3 ofera minimul in ceea ce priveste partea foto – video: o camera foto principala de 2 MP si una secundara de 0.3 MP. As spune ca e suficient pentru un utilizator normal, care nu asteapta performante foarte ridicate din acest punct de vedere.

In functie de varianta pe care o alegi, tableta Alcatel Pixi 3 are o configuratie tehnica diferita: procesor quad core  MediaTek MT8127, tactat la 1.3 GHz ( pentru versiunea Wi-Fi ) / procesor dual – core MediaTek MT8312, tactat la 1.3 GHz ( pentru versiunea 3G ), alaturi de 512 MG RAM, o memorie flash de 4 GB, extensibila prin intermediul unui card microSD si sistem de operare Android 4.4 KitKat; versiunea 4G este ceva mai puternica, dispunand de un procesor Qualcomm Snapdragon 210, 1 GB de RAM, memorie flash extensibila de 4 GB si sistem de operare Android 5.0 Lollipop.

Toate cele trei versiuni sunt, insa, echipate cu acelasi model de display: un ecran de 7 inch, cu o rezolutie de 1024 x 600 pixeli si unghiuri de vizibilitate destul de bune. Desigur, nu vei regasi stralucirea si claritatea intalnite la o tableta Samsung, de exemplu, dar imaginile redate sunt mai mult decat decente pentru o tableta low – cost.

Alcatel Pixi 3
Alcatel Pixi 3

Bateria implementata este de 2820 mAh si reuseste sa asigure o autonomie de functionare de pana la 7 ore intr – o utilizare mai agresiva. Alcatel Pixi 3 este, asadar, o tableta care se adreseaza unui public cu un buget mai redus. Totusi, pentru o tableta ieftina, mai ales in versiunea 4G, are o configuratie tehnica buna.

Alcatel Pixi 3 – Specificatii tehnice:

Alcatel Pixi 3 - Specificatii tehnice
Alcatel Pixi 3 – Specificatii tehnice
Design
Portabilitate
Specificatii tehnice
Performanta
Pret

User Rating: 5 ( 1 votes)
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Lasă un răspuns !

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.