HP Elite X3

Cu toate ca poate fi privit si ca un smartphone, cel mai nou dispozitiv al celor de la HP este, mai degraba, un phablet. Ruland un sistem de operare cu care multi utilizatori nu sunt inca familiarizati si dispunand nu doar de specificatii tehnice de top, ci si de un pret atractiv, HP Elite X3 este un gadget interesant.

HP Elite X3
HP Elite X3

Vezi PRETUL ACTUALIZAT pentru HP Elite X3 in oferta magazinelor de specialitate din tara!

Chiar daca caracteristicile sale tehnice il pozitioneaza in clasamentul celor mai bune dispozitive lansate in acest an, alaturi de iPhone 7 sau alte tablete Android de top,  HP Elite X3 nu este un phablet tipic. In primul rand, HP Elite X3 ruleaza Windows Mobile 10, un sistem de operare despre care cei mai multi oameni nici macar nu stiu ca exista.

HP Elite X3 este, de asemenea, un phablet proiectat pentru mediul de afaceri, in special pentru persoanele care calatoresc mult. Phablet – ul poate fi plasat intr -un dock de birou sau conectat la un dock pentru laptop, fapt care il transforma intr – un computer traditional cu Windows, chiar daca mai are si unele caracteristici de sever. Desigur, un astfel de dispozitiv nu poate fi ieftin, insa consider ca pretul sau este justificat, cu atat mai mult cu cat pachetul promotional de lansare include si toate accesoriile.
Ideea de a transforma un telefon in mai multe dispozitive cu functii diferite nu este una noua. Asus a incercat ceva similar cu Padfone, asa cum a facut si Motorola cu ATRIX. Ambele produse, cu toate acestea, nu au avut sistem de operare Windows 10, care se intampla sa fie atat cheia succesului, cat si „calcaiul lui Ahile” la noul HP Elite X3.
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Lasă un răspuns !

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.