Home / Tablete / Laptop - uri / HP Pro Tablet 610

HP Pro Tablet 610

HP Pro Tablet 610 este un dispozitiv creat de catre cei de la HP pentru utilizatorii business mai mici, ce au nevoie de o tableta care sa – i insoteasca cu usurinta pe oriunde si care sa ruleze toate programele specifice sistemului de operare Windows. Desi nu este o tableta deloc noua pe piata de profil ( fiind lansata in 2014 ), am ales sa vorbesc astazi despre ea pentru ca, in magazinele de specialitate din tara, se bucura acum de o reducere de 39%!

Vezi PRETUL ACTUALIZAT al tabletei HP Pro Tablet 610 in oferta magazinelor de specialitate din tara! 

HP Pro Tablet 610 are la baza un chipset grafic Intel Atom Z3795 creat atat pentru a asigura o autonomie de functionare cat mai ridicata a bateriei, cat si pentru o rulare lina a aplicatiilor, fara blocari si intarzieri majore. De vreme ce ruleaza Windows 8.1 pe 64 – bit si este dotata cu 4 GB de RAM ( desi, in general, tabletele cu procesoare Atom nu au mai mult de 2 GB ), HP Pro Tablet 610 se descurca foarte bine chiar si atunci cand utilizatorul are ferestre multiple deschise pe ecran. Trecerea de la o aplicatie la alta se realizeaza rapid. Memoria flash standard este de 64 GB si, din fericire, poate fi extinsa pana la 2 TB prin intermediul unui card de memorie. Spun din fericire pentru ca, din acesti 64 GB, 11 GB sunt dedicati de catre producator unei partitii pentru recuperarea datelor si 17 GB sunt ocupati de sistemul de operare. Practic, fara a adauga un card de memorie si a instala alte aplicatii, utilizatorul are la dispozitie aproximativ 18 GB pentru stocare de date.

Ecranul de 10.1 inch nu este Full HD, ci are o rezolutie de doar  1920 x 1200 pixeli. Desi imaginile redate sunt de o calitate buna, in culori clare, cu o luminozitate bine structurata, cred ca lipsa unei rezolutii mai mari este punctul slab al acestei tablete, daca este sa o privin, desigur, prin ochii unui utilizator din 2016. Raportat la anul lansarii sale, insa, acest tip de rezolutie reprezenta un standard pe piata de profil.

HP Pro Tablet 610 are un design clasic, cu un spate usor texturat care – i creste aderenta. Cu o greutate de 647 de grame, HP Pro Tablet 610 este bine proportionata pentru un dispozitiv cu un ecran de 10 inch, fiind confortabila chiar si intr – o utilizare de lunga durata.

Pentru sistemul sau de operare, bateria ce atinge o autonomie de aproximativ 8 ore, intr – o utilizare mai agresiva si pretul sau redus, as recomanda HP Pro Tablet 610 studentilor sau micilor intreprinzatori. Nu este, intr – adevar, o tableta care sa uluiasca, dar are un raport calitate – pret bun, dat fiind costul sau actual.

HP Pro Tablet 610 – Specificatii tehnice:

Iti dau reducere 1% la PC Garage

Lasă un răspuns !

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.