Home / Tablete / Laptop - uri / Huawei MediaPad T1

Huawei MediaPad T1

Cu toate că nu este o tabletă lansată în acest an, Huawei MediaPad T1 are elementele tehnice necesare pentru a fi încă considerată un dispozitiv de actualitate. În plus, graţie preţului său nu foarte piperat, această tabletă de buget mediu din portofoliul celor de la Huawei devine alegerea ideală pentru un utilizator aflat în căutarea unui gadget care arată bine, se mişcă rapid şi are o baterie de lungă durată.

Huawei MediaPad T1
Huawei MediaPad T1

Vezi PREŢUL ACTUALIZAT pentru tableta Huawei MediaPad T1 în oferta magazinelor de specialitate din ţară!

În ceea ce priveşte construcţia sa, tableta Huawei MediaPad T1 este frumos proporţionată. Cu dimensiuni de 150 x 8.3 x 248.5 mm şi o greutate de 433 grame, este suficient de subţire şi de uşoară pentru a fi utilizată cu uşurinţă cu o singură mână sau transportată într – o geantă fără să o simţi, cu toate că nu este tableta cu cea mai mare portabilitate din clasa sa. Deşi mi – ar fi plăcut să văd o carcasă metalică şi nu una de plastic, materialele alese de producător sunt de o calitate ridicată, Huawei MediaPad T1 fiind o tabletă solid construită.

Huawei MediaPad T1
Huawei MediaPad T1

Elementele de conectivitate sunt standard, dar mă bucur să văd că tableta Huawei MediaPad T1 este prevăzută cu un slot de card microSD, prin intermediul căruia spaţiul său de stocare poate fi extins până la 64 GB, dar şi cu slot pentru ataşarea unei cartele SIM, ceea ce înseamnă că această tabletă este compatibilă 3G şi 4G. Nu lipsesc, bineînţeles, conexiunile Wi  – Fi şi Bluetooth 4.0.

Ecranul de 9.8 inch are o rezoluţie de 1280 x 800 pixeli şi o densitate de 150 ppi. Cu toate că elementele de culoare sunt redate în nuanţe clare, destul de puternice, o astfel de rezoluţie este mai potrivită unui smartphone decât unei tablete cu un display atât de mare. La textele de dimensiuni mici iese cel mai mult în evidenţă acest minus. Unghiurile de vizibilitate sunt însă perfecte, iar luminozitatea ecranului suficient de puternică pentru ca imaginile redate să fie destul de uşor observabile chiar şi în lumina directă a soarelui.

În ceea ce priveşte partea de soft, alegerea producătorului este una ciudată, aş putea spune, deoarece s – a optat atât pentru o versiune Android învechită ( Android 4.4 KitKat ), cât şi pentru o interfaţă uşor depăşită ( Emotion UI 3.0 ). Nu există încă informaţii clare cu privire la existenţa în viitorul apropiat a unui update către versiunile mai noi.

Din punct de vedere tehnic, Huawei MediaPad T1 are la bază un procesor Qualcomm Snapdragon 410, tactat la 1.2 GHz, alături de 1 GB de RAM şi o memorie flash extensibilă de 16 GB. Aşadar, vorbim de o configuraţie ce asigură o performanţă admirabilă pentru un dispozitiv de buget mediu. Atât pe partea de navigare web, cât şi pe cea de redare media, Huawei MediaPad T1 se descurcă admirabil, fără blocări sau întârzieri majore. Chiar şi aşa, aceasta nu este o tabletă de gaming.

Huawei MediaPad T1
Huawei MediaPad T1

Camerele foto implementate nu uluiesc, dar sunt decente: o cameră foto principală de 5 MP şi una secundară de 2 MP. Cu toate că nu mă aşteptam ca pozele realizate cu aceste două camere să mă surprindă, iată că s – a întâmplat contrariul. Atât pozele, cât şi filmările sunt clare, luminoase, de calitate. Iar bateria de  4800 mAh reuşeste să atingă o autonomie de funcţionare de 9 ore şi jumătate, un interval de timp admirabil pentru o tabletă cu un ecran atât de mare, într – o utilizare mai agresivă.

Aşadar, Huawei MediaPad T1 are plusuri şi minusuri, dar în linii mari este o tabletă de buget mediu bine echilibrată, cu un raport calitate – preţ corect. O recomand pentru preţul său accesibil, partea de conectivitate complexă şi bateria excelentă.

Huawei MediaPad T1 – Specificaţii tehnice:

Huawei MediaPad T1 - Specificaţii tehnice
Huawei MediaPad T1 – Specificaţii tehnice
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Lasă un răspuns !

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.