Home / Tablete / Laptop - uri / Lenovo Tab 4

Lenovo Tab 4

Cu toate ca piata de profil a tabletelor a cunoscut si zile mai bune, acest lucru nu impiedica marii producatori precum Lenovo sa isi lanseze noi produse. Lenovo Tab 4 a fost prezentata publicului larg in cadrul Mobile World Congress 2017 si va ajunge in magazinele de specialitate din tara incepand cu luna mai. Unele dintre acestea ofera, pentru cei interesati, posibilitatea de a face precomanda.

Lenovo Tab 4
Lenovo Tab 4

Vezi PRETUL ACTUALIZAT pentru Lenovo Tab 4 in oferta magazinelor de specialitate din tara!

Lenovo Tab 4 va fi disponibil in doua modele ( 8 si 10 inch ), care la randul lor vor avea o configuratie standard sau una Plus, cu cateva diferente din punct de vedere tehnic, pe care le puteti vedea in tabelul de mai jos.

Lenovo Tab 4 – Specificatii tehnice:

Standard Plus
1.200 x 800 pixeli rezolutie display 1.920 x 1.200 pixeli rezolutie display IPS
procesor 1.4 GHz quad-core Qualcomm MSM8917 procesor 2 GHz octa-core Qualcomm Snapdragon 625 ( MSM 8953 )
2 GB de RAM 3 GB de RAM ( versiunea de 16 GB ) sau 4 GB de RAM ( versiunea de 64GB )
802.11n, Bluetooth 4.2, GPS 802.11ac, Bluetooth 4.2, GPS
memorie flash de 16 GB sau  32 GB memorie flash de 16 GB sau 64 GB
port Micro-USB, jack de 3.5 mm pentru casti, slot de card microSD port tip – C USB 2.0, jack de 3.5 mm pentru casti, slot de card microSD, senzor de citire pentru amprenta digitala
difuzoare stereo cu Dolby Atmos difuzoare stereo cu Dolby Atmos
camera foto frontala de 2 MP si principala de 5 MP, cu autofocus camera foto frontala de 5 MP si principala de 8 MP cu autofocus
disponibila in configuratie Wi – Fi si LTE sau numai Wi – Fi
disponibila in configuratie Wi – Fi si LTE sau numai Wi – Fi

Dupa cum cred ca realizati deja, versiunile Plus vor avea un pret ceva mai piperat din perspectiva acestor detalii hardware, dar si unei constructii premium preponderent realizate din sticla. Insa, toate configuratiile lui Lenovo Tab 4 permit configurarea mai multor conturi de utilizator, astfel incat, daca doriti sa impartiti tableta cu alti membrii ai familiei sau cu un coleg de camera, aceasta isi mentine diferentiat setarile, inclusiv pentru conturile de pe retelele de socializare. In plus, producatorul a facut doua pachete aditionale care sa optimizeze gradul de utilizare al tabletei de catre copii sau cei ce presteaza o munca de birou.

Lenovo Tab 4
Lenovo Tab 4
Lenovo Tab 4
Lenovo Tab 4
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Lasă un răspuns !

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.