Home / Stiri / Microsoft Surface Book 2

Microsoft Surface Book 2

Cea mai nou tableta de la Microsoft vine cu o lunga lista de imbunatatiri: de la procesorul grafic special creat pentru pasionatii de jocuri video si pana la ecranul mai mare ( 15 inch ) sau bateria excelenta. Desigur acest lucru se reflecta si in costul sau putin cam piperat, insa Microsoft Surface Book 2 este un hibrid premium, cu accesorii interesante si o performanta hardware de invidiat.

Microsoft Surface Book 2
Microsoft Surface Book 2

Vezi PRETUL ACTUALIZAT pentru Microsoft Surface Book 2 in oferta magazinelor de specialitate din tara!

De ce as alege Microsoft Surface Book 2?

Microsoft Surface Book 2 nu este un hibrid oarecare, ci unul dintre putinele dispozitive dotate in prezent cu un CPU Intel Core de generatia a 8 – a. Microsoft Surface Book 2 poate fi utilizata atat ca tableta de sine statatoare, cat si ca laptop, atunci cand o atasezi la dock pentru a obtine o autonomie de functionare mai ridicata si o putere de procesare video incredibila gratie chipset – ului Nvidia GeForce 1060 implementat de producator. Desi utilizand -o ca tableta de sine statatoare nu te poti bucura la maximum de capacitatile sale video, iti este mult mai usor sa utilizezi Stiloul atat de faimos pentru gama Surface, ideal pentru a lua notite sau a desena.

Microsoft Surface Book 2
Microsoft Surface Book 2

Microsoft Surface Book 2 este echipat cu un superb ecran de 15.1 inch, cu o rezolutie de 3.240 x 2.160 pixeli, care rivalizeaza cu usurinta cu cel intalnit la un alt model de top: MacBook Pro. Este o adevarata incantare sa joci cele mai noi jocuri pe el: claritate, luminozitate, acuratete, contrast…display – ul noului Microsoft Surface Book 2 le are pe toate!

Microsoft Surface Book 2
Microsoft Surface Book 2

Dock – ul in sine este si el foarte interesant. In primul rand, sistemul de prindere – desprindere nu este unul conventional. Este nevoie sa apesi un buton special creat de producator pentru a initia detasarea tabletei si sa astepti mesajul de confirmare de pe ecran. Totul se desfasoara, insa, extrem de rapid, ceea ce pe mine ma incanta. Partea de conectivitate a dock – ului este, cum era de asteptat, destul de complexa: doua port – uri USB 3.0, un port USB – C, un touchpad micut dar foarte bine calibrat si o tastatura flexibila si foarte comoda in utilizare. Mi – ar fi placut, totusi, sa vad si un port HDMI.

Microsoft Surface Book 2
Microsoft Surface Book 2

Gratie dotarilor sale tehnice, Microsoft Surface Book 2 este primul dispozitiv din gama Surface care poate fi cu adevarat luat in considerare de catre pasionatii de gaming. In toate testele de specialitate, placa sa video nu ingenuncheaza, cu toate setarile date la maxim.

In timp ce partea foto – video este una ok, gratie celor doua camere foto intalnite ( principala de 8 MP si secundara de 5 MP ), Microsoft Surface Book 2 exceleaza in ceea ce priveste bateria. Autonomia sa de functionare este incredibila pentru un dispozitiv atat de puternic si cu un ecran atat de mare: aproximativ 17 ore in redare video agresiva.

Concluzie

Microsoft Surface Book 2 este, intr – adevar un dispozitiv scump. Insa este un dispozitiv scump cu adevarat puternic. Ca mai toate hibridele, isi arata adevarata valoare atunci cand este folosit pe post de laptop. Arata bestial si poate, cu adevarat, sa satisfaca cerintele unui gamer inrait.

 

Microsoft Surface Book 2 – Specificatii tehnice:

Display 15.1-inch, 3.240 x 2.160 pixeli, touch display
PC CPU 1.9GHz Intel Core i7-8650U
Memorie PC 16GB DDR4 SDRAM 1.866MHz
Grafica 6GB Nvidia GeForce GTX 1060
Stocare 1TB SSD
Conectivitate 802.11ac wireless, Bluetooth 4.1
Sistem de operare Microsoft Windows 10 Pro (64-bit)
Iti dau reducere 1% la PC Garage