Home / Televizoare / Smart TV / Smart Tech LE-5018

Smart Tech LE-5018

Nu este un smart tv, dar te atrage prin pretul foarte bun, designul elegant si diagonala de 127 cm...Smart Tech LE-5018 este unul dintre cele mai ieftine televizoare din categoria sa, un dispozitiv ideal pentru camerele de dimensiuni medii sau mari.

Smart Tech LE-5018
Smart Tech LE-5018

Vezi PRETUL ACTUALIZAT pentru Smart Tech LE-5018 in oferta magazinelor se specialitate din tara!

Desi cei de la Smart Tech nu sunt inca atat de cunoscuti pe piata de profil de la noi din tara, in mai putin de un an de cand colaboreaza cu magazinele IT de aici, s – au facut remarcati prin dispozitivele ieftine si bune pe care le pun la dispozitia cumparatorilor.

Designul ales de producator este unul clasic, simplu si elegant. Rama din jurul ecranului este ingusta si fina, incadrand perfect ecranul, iar suportul de sustinere este dreptunghiular, construit dintr – un plastic negru lucios. Pentru un televizor cu o diagonala de 127 cm, greutatea de 18 kg si dimensiunile de 1132.1 x 240 x 695.3 mm nu sunt deloc mari. Desigur, Smart Tech LE-5018 poate fi montat si pe un perete cu ajutorul unui suport compatibil VESA.

Sistemul audio este format din doua difuzoare stereo cu o putere maxima de 10 W. Sunetul generat de acesta este destul de puternic, clar, fara distorsionari si intreruperi atunci cand volumul este setat la maxim, gratie caracteristicii speciale Equalizers: 4 Modes, ce permite redarea unui sunet foarte bun la un volum mai ridicat.

Ecranul ales de producator pentru Smart Tech LE-5018 este de 127 cm, cu o rezolutie Full HD de 1920 x 1080 pixeli, unghiuri de vizibilitate largi, de maxim 176 / 176 de grade pe orizontala si verticala, o rata de aspect a imaginii de 16:9, un timp de raspuns de doar 8.5 milisecunde, o intensitate luminoasa de 280 cd/mp si un contrast nativ de 5000:1. Imaginile redate sunt clare, in culori vii, de o calitate buna pentru un televizor atat de ieftin.

Partea de conectivitate este destul de complexa. Smart Tech LE-5018 mai dispune de un tuner digital ( DVB-T, DVB-C PAL SECAM ) pentru receptia transmisiilor TV digitale la rezolutie HD / Full HD, o intrare normala de antena, functie monitor pentru conectarea la un PC sau laptop, player multimedia integrat ce permite redarea continutul multimedia de pe stick sau hard disk extern prin intermediul portului USB, o intrare AV, un port USB 2.0, un conector VGA ( D-Sub 15 pini) pentru PC, o intrare audio jack de 3.5 milimetri, un conector SCART, un slot CI (Common Interface) si trei porturi HDMI.

Smart Tech LE-5018 nu este un televizor care uluieste, dar are toate elementele tehnice necesare astfel incat sa devina un dispozitiv cu un raport calitate – pret foarte bun. Il recomand tuturor celor care isi doresc un televizor modern plat, cu o diagonala mare si o parte de conectivitate foarte buna, dar nu dispun de un buget foarte ridicat pentru achizitionarea lui.

Smart Tech LE-5018 – Specificatii tehnice:

Smart Tech LE-5018 - Specificatii tehnice
Smart Tech LE-5018 – Specificatii tehnice
Smart Tech LE-5018 - Specificatii tehnice
Smart Tech LE-5018 – Specificatii tehnice
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Lasă un răspuns !

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.