Home / Televizoare / Smart TV / Vivax Imago TV-55LE74T2

Vivax Imago TV-55LE74T2

Chiar daca cei de la Vivax nu sunt foarte populari pe piata de profil autohtona, televizoarele puse la dispozitia publicului sunt acceptabile ca pret si au o configuratie tehnica buna. Iar noul televizor LED Vivax Imago TV-55LE74T2 este ideal pentru toti acei utilizatori care vor sa se bucure de imaginile Full HD ale unui aparat cu o diagonala foarte mare, o parte audio bine pusa la punct si un design modern, elegant.

Vivax Imago TV-55LE74T2
Vivax Imago TV-55LE74T2

Vezi PRETUL ACTUALIZAT pentru televizorul Vivax Imago TV-55LE74T2 in oferta magazinelor de specialitate!

Iata principalele caracteristici ale noului televizor Vivax Imago TV-55LE74T2:

  • display de tip LED, cu o diagonala generoasa de 140 de centimetri ( 55 inch ), rezolutie Full HD ( 1920 x 1080 pixeli ), un contrast de 4000:1, o luminozitate decenta de 300 cd/mp si un timp de raspuns rapid, de numai 5 milisecunde. Toate acestea contribuie la redarea imaginilor la o calitate inalta, in culori naturale si de o claritate uimitoare.
  • un raport de aspect a imaginii de 16:9 si unghiuri largi de vizibilitate de pana la 178 de grade pe orizontala/verticala, asigurand, asadar, o experienta de redare media la fel de bune si de fidela din punct de vedere cromatic din orice unghi de vizualizare.
  • incadrare in clasa de eficienta energetica A, inregistrand un consum energetic anual de aproximativ 127 kWh.
  • compatibil cu suportul standard de perete VESA, ceea ce inseamna ca poate fi montat rapid si cu foarte mare usurinta pe peretele oricarei incaperi.
  • o parte de conectivitate destul de complexa, ce cuprinde: un port VGA ( D-sub 15 pini ), o intrare Scart ( RGB ), un port USB 2.0, o intrare audio jack de 3.5 mm, precum si trei porturi digitale HDMI.
  • caracteristici generale ce includ un tuner digital ( DVB-T, DVB-C, DVB-T2 ) si un slot CI+, ambele utile si chiar necesare la receptionarea transmisiilor TV digitale sau High Definition ( HD ), fara a mai avea nevoie de un decodor extern.
  • functie de monitor pentru conectarea simpla a acestuia la un PC sau laptop.
  • player multimedia integrat pentru redarea continutului multimedia preferat de pe stick sau chiar hard disk extern.

Vivax Imago TV-55LE74T2 este un non smart tv destul de interesant ca si configuratie tehnica, ce are nu doar avantajul unui ecran imens, ci si pe acela al unui pret nu foarte piperat, redus acum in magazinele de specialitate cu 32%.

Vivax Imago TV-55LE74T2 – Specificatii tehnice:

CARACTERISTICI

Tip LED
Smart TV Non Smart TV

VIDEO

Diagonala ecran (cm) 140
Rezolutie 1920×1080
Aspect imagine 16:9
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Lasă un răspuns !

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.